Bloglar

Sonbaharda da kendinize iyi bakın


20 October 2022 | Thursday

Kışa yaklaşırken motivasyonumuzu yükseltmek için hayata yeni bir sayfa açıyoruz! Okurlar tarafından ilgiyle karşılanan kişisel gelişim ve psikoloji alanındaki kitapları D&R’da bulabilirsiniz. Kitap önerimiz: Beyhan Budak - Kendine İyi Davran Güzel İnsan Kitap arkası: ‘’Seninle bir yolculuğa çıkacağız bu kitapla birlikte. Her insanın içinde bir sağlıklı bir de sağlıksız bir “ben” vardır. Sağlıksız ben kontrolü devraldığında, insan kendine zarar verir. İşte bu kitapla çıkacağımız yolculuğun amacı, içindeki güzel insana yani sağlıklı bene ulaşmak.

Kışa yaklaşırken motivasyonumuzu yükseltmek için hayata yeni bir sayfa açıyoruz! Okurlar tarafından ilgiyle karşılanan kişisel gelişim ve psikoloji alanındaki kitapları D&R’da bulabilirsiniz.

Kitap önerimiz: Beyhan Budak - Kendine İyi Davran Güzel İnsan

Kitap arkası: ‘’Seninle bir yolculuğa çıkacağız bu kitapla birlikte. Her insanın içinde bir sağlıklı bir de sağlıksız bir “ben” vardır. Sağlıksız ben kontrolü devraldığında, insan kendine zarar verir. İşte bu kitapla çıkacağımız yolculuğun amacı, içindeki güzel insana yani sağlıklı bene ulaşmak.

×